​Stem mee! Tot 25 maart.

BNA Gebouw van het Jaar is sinds 2006 de prijs die de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) uitreikt voor het beste gerealiseerde werk van BNA-architecten. Doel van de prijs is het werk van BNA-bureaus en de meerwaarde van architectuur te tonen aan publiek, opdrachtgevers en vakgenoten. Alle architectenbureaus kunnen meedoen, mits ze BNA-lid zijn. Daarmee krijgen zij de kans om te laten zien wat zij het voorgaande jaar gerealiseerd hebben. Deze projecten dingen mee naar een van de regionale titels, de landelijke hoofdprijs en de publieksprijs.

 

Publieksprijs

Naast de juryprijzen wordt er een publieksprijs uitgereikt. Hiervoor kan het publiek online zijn stem uitbrengen, in twee rondes. In de eerste ronde wordt een ‘wildcard’ vergeven. Hiervoor kan het publiek op alle inzendingen stemmen. Het project met de meeste stemmen gaat, samen met de nominaties door de vakjury’s, door naar de eindronde van de publieksprijs. Opnieuw kan het publiek stemmen op zijn favoriet. Het project dat dan de meeste stemmen ontvangt, wint de publieksprijs. Deze wordt, samen met de hoofdprijs, uitgereikt op 16 mei 2013. Onder alle stemmers wordt een iPad 2 verloot.
Het gebouw dat op 25 maart 2013 de meeste stemmen heeft krijgt een wildcard. Zo dingt het gebouw samen met de genomineerden door de vakjury’s mee naar de publieksprijs. 

 

Wijnen Architectuur heeft Elf13 (transformatie voormalige Pastoor van Arskerk) ingezonden. Stem op Elf13 voor de publieksprijs!

 

En deel het via Twitter #gvhj en Facebook!

 

 Let op: u kunt maar één keer stemmen. Stemmen werkt via het IP adres.

comments powered by Disqus

Foto's Elf13

In het fotoalbum kunt u de foto's van Elf13 op groot formaat bekijken.

Bekijk foto's