Kom langs voor informatie en inspiratie!

U heeft veel keuze als wij uw keuken, badkamer of toilet vervangen. Bijvoorbeeld welke tegels en kastjes u wilt. In onze Keuzekamer ziet u de mogelijkheden.

  

Dit is de Keuzekamer

Kom gerust langs in de Keuzekamer als u een nieuwe keuken, badkamer of toilet krijgt. U kunt zomaar langskomen om alle keuzes te bekijken. Wilt u meer informatie over de opties of heeft u een specifieke vraag? Maak dan een afspraak met uw vastgoedbeheerder.

 

In de Keuzekamer:

  • ziet u alle keuzes, van tegels tot kranen en keukenkastjes;
  • krijgt u tijdens uw afspraak informatie over de prijzen van alle keuzes;
  • kunt u tijdens uw afspraak al uw vragen stellen.

Keuzekamer WoonbedrijfWelkom in de Keuzekamer

De Keuzekamer zit in onze Woonwinkel aan Wal 2 in Eindhoven. Onze vastgoedbeheerders helpen u graag met het maken van uw keuze.

 

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

 

Vragen over verbouwingen

Als u zelf iets wilt veranderen of verbouwen, helpt de vastgoedbeheerder graag. Hij of zij vertelt u wat kan en mag in uw woning. En wat u ervoor betaalt. Ook legt hij of zij graag alles uit over de keuzes in de Keuzekamer. U kunt contact opnemen met uw vastgoedbeheerder via 040-243 43 43 of info@woonbedrijf.com.

 

Lees meer over verbouwen en vernieuwen.

 

 

  

 

Bekijk de filmpjes

Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het verbouwen van een keuken, badkamer en toilet? We leggen het u graag uit in het filmpje over de keuken en in het filmpje over de badkamer en het toilet. 

 

Filmpje Keuzekamer keuken

 

 

Filmpje Keuzekamer badkamer en toilet