​​​​​Uw huur betalen op úw manier

U kiest zelf op welke manier u uw huur betaalt. Automatische incasso is het gemakkelijkst, want dan hoeft u zelf niets te doen. Maar u kunt ook kiezen voor AcceptEmail of pinnen.

 

Heeft u mogelijk een probleem met het betalen van de huur door de gevolgen van het coronavirus?

We begrijpen dat de huidige tijd onzekerheid kan geven over uw inkomen. Voor bewoners die door de gevolgen van het coronavirus mogelijk hun huur niet of niet volledig kunnen betalen, is het (onder voorwaarden) mogelijk om een aanvraag tot uitstel van de huurbetaling in te dienen en hiervoor een betalingsregeling met ons te treffen. Hiervoor kunt u ons bellen op 040 - 243 43 43.

 

Wanneer betaalt u de huur?

U betaalt uw huur altijd vooraf. Dus vóór de eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld: uw huur voor mei betaalt u uiterlijk 30 april. Als het niet lukt om de huur te betalen, is het belangrijk dat u snel contact met ons opneemt.

 

Automatische incasso

Automatische incasso is de gemakkelijkste manier om uw huur te betalen. Op de eerste dag van elke maand schrijven wij automatisch de huur van uw rekening af. Veranderingen in de huurprijs verwerken wij voor u. U krijgt hier vooraf altijd bericht over.

 

Automatische incasso aanvragen

Vraag een machtigingskaart aan in onze Woonwinkel of via onze Klantenservice: 040-243 43 43 of info@woonbedrijf.com. Hiermee geeft u ons toestemming om uw huur elke maand automatisch af te schrijven. Natuurlijk kunt u de automatische incasso op elk moment stoppen.

 

AcceptEmail

Met AcceptEmail ontvangt u elke maand een digitale acceptgiro in uw mailbox. Vanuit deze acceptgiro klikt u direct door naar de beveiligde en vertrouwde pagina voor internetbankieren van uw eigen bank. Het bedrag, betalingskenmerk en ons rekeningnummer zijn al ingevuld. U hoeft alleen maar akkoord te geven.

 

Aanmelden voor AcceptEmail

Via het online aanvraagformulier AcceptEmail meldt u zich eenvoudig aan. U heeft alleen een e-mailadres en een Nederlandse bankrekening met internetbankieren nodig. 

 

Meer informatie? Bekijk hieronder het filmpje over AcceptEmail of kijk op www.acceptemail.com.

 

 

Pinnen in onze Woonwinkel

In de Woonwinkel kunt u uw huur pinnen. Contant betalen is niet mogelijk. De Woonwinkel is op werkdagen open van 9.00 tot 17.00 uur en het adres is Wal 2 in Eindhoven.

 

Andere manieren om de huur te betalen

  1. Via internetbankieren. Ons rekeningnummer is NL90 INGB 0003 4084 35 tgv Woonbedrijf SWS.HhvL. Zet uw klantnummer en contractnummer bij de omschrijving, bijvoorbeeld K1234567-C123456. Let erop dat u de letters vermeldt bij het kenmerk. Indien u uw klantnummer en contractnummer niet weet kunt u contact opnemen met de klantenservice.
  2. Een contante betaling in een vestiging van GWK Travelex, de dichtstbijzijnde is op het station. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Ook hierbij verzoeken wij u om uw klantnummer en contractnummer, bijv K1234567-C123456, bij de omschrijving te vermelden. Let erop dat u de letters vermeldt bij het kenmerk. Indien u uw klantnummer en contractnummer niet weet kunt u contact opnemen met de klantenservice.


Onze klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 040-243 43 43 of stuur een mail naar info@woonbedrijf.com.