​​​​​​​​​​​​​​Een kapotte ruit snel hersteld

Reparatie van uw kapotte ramen kost u meestal niets als u lid bent van ons Glasfonds. Hiervoor betaalt u slechts 1,50 euro per maand.

 

Lid worden van het Glasfonds

Nieuwe huurders van Woonbedrijf worden automatisch lid van het Glasfonds. Huurt u al een tijdje bij ons? Dan bent u misschien nog geen lid. Meld u dan aan via het inschrijfformulier (PDF).

Ruit kapot? Meld het!

Neem contact op met Alarm Glascentrale Verbo Glas via 040-245 56 55, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

 

Wat is het Glasfonds?

Het Glasfonds is een soort verzekering voor glasschade. Gaat uw raam stuk, dan betalen wij meestal de reparatie als u lid bent. Bent u geen lid van het Glasfonds, dan betaalt u de kosten zelf.

 

Lees hier meer over in het 'Besluit kleine herstellingen'.

 

Wat vergoedt het Glasfonds?

Bijna alle ramen in uw woning, berging en garage vallen onder het Glasfonds. Alleen schade aan bijzonder glas betaalt u zelf. Denk hierbij aan glas in lood, geëtst glas en glazen balkonhekken. In het Reglement Glasfonds Woonbedrijf leest u hier meer over.

 

Ook bij opzet betaalt u de reparatie zelf. Reparatie is dan wel verplicht. Denk bij bijvoorbeeld aan het intikken van uw raam als u uw sleutel kwijt bent of als iemand uw ramen ingooit omdat hij boos op u is.

 

Let op: we vergoeden maximaal twee keer per jaar reparatie aan uw ramen. De derde keer zorgt Verbo alleen voor een noodmaatregel.