​Oplevering al in zomer 2015

In het voorjaar van 2015 start de bouw van 22 huurwoningen in Veldhoven die door Woonbedrijf worden gerealiseerd. De woningen komen op het terrein waar vroeger basisschool De Berckacker stond, in wijk Heikant/De Kelen. De 22 nieuwe huurwoningen worden supersnel gebouwd volgens de methode van ‘Pluswonen’ van VolkerWessels. Drie maanden na de start van de bouw is de eerste woning al gereed. We verwachten de oplevering van alle  22 woningen in de zomer van 2015.

 

Let op: deze woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd. Als er een woning vrijkomt, vindt u deze in ons woningaanbod.

 

Pluswonen

Een woning die gebouwd is volgens het ‘Pluswonen- concept’ heeft de eigenschappen en het uiterlijk van een traditioneel gebouwde woning. De woning wordt grotendeels in de fabriek vervaardigd en op de bouwplaats in elkaar gezet. Dat levert veel voordelen op: constante hoge kwaliteit, geen verspilling, een zeer korte bouwtijd, minimale overlast voor de omgeving en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

 

Huurwoningen geschikt voor gezinnen

Woonbedrijf gaat alle 22 huizen verhuren. Ieder huis krijgt een tuin van ongeveer 10 meter diep, met een eigen berging. De gemiddelde oppervlakte per woning is circa 100 m2. De ruime eengezinswoningen zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Op de begane grond is een woonkamer en open keuken. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolder. De uiteindelijke huurprijs is nog niet bepaald maar valt in ieder geval onder de huurtoeslaggrens (€ 699,00 prijspeil 1 juli 2014).

 

Gegadigden, die in aanmerking willen komen voor deze woningen, kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier voor woningzoekenden.

 

Goede woningen in prettige buurten

Als grootste corporatie in de regio, neemt Woonbedrijf graag de verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de volkshuisvestelijke opgave in de regio. Ingrid de Boer, algemeen directeur Woonbedrijf: “Ondanks de verhuurdersheffing wil Woonbedrijf nieuwbouw blijven realiseren. We gaan door met waar we goed in zijn: het zorgen voor goede woningen in prettige buurten. Ook in de regio van Eindhoven. Woonbedrijf werkt aan wonen, het wonen van onze klant. Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen. Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit, in een leefbare buurt. En dat daarbij niemand mag worden uitgesloten.”

comments powered by Disqus