​Op woensdag 10 juni is de officiële start gevierd van de bouw van 39 betaalbare huurwoningen in plan Lage Heide in Valkenswaard. Woonbedrijf heeft deze woningen aangekocht om te gaan verhuren. Er komen 33 eengezinswoningen en 6 patiowoningen. Naar verwachting zijn de woningen begin 2016 gereed.

 

Let op: deze woningen zijn inmiddels allemaal opgeleverd en verhuurd. Als een van de woningen weer vrijkomt, vindt u deze in ons woningaanbod.

 

Cheque voor Samenloop voor hoop

​​​
​​​​ Vrijwilligers van SamenLoop voor Hoop Valkenswaard ontvangen de cheque uit handen van wethouder Mart Wijnen (l), Edwin Kolkhuis Tanke (m) en Ingrid de Boer.
​​

Tijdens de officiële start van de bouw overhandigde wethouder Mart Wijnen van de gemeente Valkenswaard namens Project Zuid en haar partners een cheque aan ‘SamenLoop voor Hoop Valkenswaard’ van het KWF Kankerfonds. Namens SamenLoop voor Hoop nam voorzitter Ron Seelen de cheque in ontvangst.

 

Hij bedankte de aanwezigen voor hun gulle gaven. ‘’Wij mogen als gemeente Valkenswaard trots zijn op dit prachtige gebied waar het heerlijk wonen en leven is. Door dit project wordt de gemeente alleen maar mooier’’, aldus de wethouder. Ook bedankte hij Project Zuid voor haar inzet en doorzettingsvermogen.

 

Huurwoningen geschikt voor diverse doelgroepen

De gezinswoningen sluiten goed aan op de wensen van (jonge) gezinnen en de patiowoningen zijn geschikt voor 55-plussers.

 

Facts eengezinswoningen

  • Oppervlakte ongeveer 98 m2, exclusief ruimte zolderberging;
  • Woonkamer en open keuken op de begane grond;
  • Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
  • Badkamer met douche, wastafel en tweede toilet;
  • Zolder bereikbaar met vaste trap;
  • Huurprijs tussen 620 en 660 euro.

 

 

Facts patiowoningen voor 55-plussers

  • Oppervlakte ongeveer 95 m2;
  • Woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers op begane grond;
  • Huurprijs tussen 620 en 660 euro.

 

Goed wonen

Als grootste corporatie in de regio, neemt Woonbedrijf graag de verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de volkshuisvestelijke opgave in de regio. Ingrid de Boer, algemeen directeur Woonbedrijf:
“Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen. Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een kwalitatieve woning en een leefbare buurt.”

 

Lage Heide, thuis in Valkenswaard

De nieuwe wijk Lage Heide in Valkenswaard ligt aan de zuidkant van Dommelen en ten westen van de Luikerweg. Het project biedt een grote variëteit aan woningen; vrij te bebouwen kavels, rij- en hoekwoningen, tweekappers, (semi) bungalows en vrijstaand geschakelde woningen met een ruime keuze uit types, prijsklassen en architectuur.

 

Edwin Kolkhuis Tanke, directeur Novaform Vastgoedontwikkelaars namens Project Zuid: ‘’Samen met de 39 woningen van Woonbedrijf zijn hier volgend jaar circa 100 woningen gerealiseerd. De verkoop loopt voorspoedig. Binnenkort zal de vervolgfase in verkoop gaan,’’

comments powered by Disqus