​Met trots presenteren we ons jaarverslag over 2017. Online, overzichtelijk en door de infographics, beelden en filmpjes in een aantrekkelijk jasje gegoten. Naast cijfers zijn ook de verhalen over onze buurten en hun bewoners te lezen. Neem eens een kijkje op Woonbedrijf in beeld  

 


Woningvoorraad gestegen

In 2017 zijn totaal 537 nieuwe woningen opgeleverd. De opleveringen van nieuwe woningen in Oude Gracht West, SPACE-S en Boulevard Zuid leveren een bijdrage aan het aantal betaalbare woningen. De nieuwe woningen in Zuiderpark vallen gedeeltelijk in het duurdere huursegment.


Visueel jaarverslag

In ons visueel jaarverslag vindt u niet alleen ons volkshuisvestingsverslag maar ook het financiële jaarverslag. In het beeldverslag kunt u beelden en filmpjes bekijken over onze projecten, (buurt)activiteiten en resultaten.
U kunt ons verslag ook op uw smartphone of tablet lezen, zonder een PDF te hoeven downloaden. Wilt u wél een PDF? Dat kan natuurlijk ook! Door aan te klikken welke onderwerpen u wilt lezen, stelt u zelf uw eigen PDF samen. Natuurlijk kunt u ook het volledige jaarverslag als PDF downloaden:

Download jaarverslag Woonbedrijf 2017 (PDF)

 


 

comments powered by Disqus