​Vanaf 1 oktober 2020 bieden wij onze vrijgekomen sociale huurwoningen te huur aan via www.wooniezie.nl. Op deze website bieden de meeste woningcorporaties in de regio hun woningen te huur aan.

 

Wooniezie heeft veel voordelen voor woningzoekenden. Het is als systeem veel gebruikersvriendelijker dan ons oude systeem. Daarnaast hebben woningzoekenden met één inschrijving toegang tot (sociale) huurwoningen van alle aangesloten corporaties in de regio.

 

Bent u bij Woonbedrijf ingeschreven als woningzoekende?

Dan krijgt u eind augustus / begin september een e-mail met de vraag of wij uw inschrijfgegevens mee mogen nemen naar Wooniezie. In de week van 1 oktober krijgt u een e-mail om uw inschrijving in Wooniezie te activeren.

 

Staat u ingeschreven bij Woonbedrijf en bij Wooniezie? Dan geldt automatisch de langste inschrijftijd.

 

Alle woningzoekenden die al ingeschreven staan bij Wooniezie kunnen vanaf 1 oktober ook direct met hun inschrijving reageren op woningen van Woonbedrijf. Woningzoekenden van Woonbedrijf die hun inschrijving  vanaf 1 oktober activeren op Wooniezie kunnen ook reageren op alle woningen binnen Wooniezie.


Vanaf 1 oktober 2020 zijn de volgende (regionale) woningcorporaties aangesloten bij Wooniezie:

Bergopwaarts (Helmond), Compaen, Goed wonen Gemert, Helpt Elkander, `Thuis, Trudo, Volksbelang, woCom, Woonbedrijf, Wooninc en Woonpartners. Daarnaast maken ook de verhuurders Mooiland, JorisZorg, Savant, Woonzorg Nederland en Vestia Noord-Nederland gebruik van Wooniezie.

 

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over de overgang naar Wooniezie.