​Klanten kunnen 24/7 meer zelf regelen

Om nóg beter tegemoet te komen aan én beter in te spelen op de snel gaande (internet)ontwikkelingen, heeft Woonbedrijf haar website www.woonbedrijf.com vernieuwd.
Het internetverkeer neemt steeds meer toe, net als de informatie die Woonbedrijf, woningcorporatie in Eindhoven, met de klanten wil delen. Steeds meer klanten maken gebruik van onze website. Om huizen of informatie over onze diensten en projecten te zoeken. Maar ook om zaken te regelen op een moment dat het hen uitkomt, zeven dagen per week, 24 uur per dag. We verwachten dat we hiermee onze klant nog beter van dienst kunnen zijn en ook kosten kunnen besparen.

    

 

Wat meteen opvalt is de aangepaste vormgeving, navigatie en zoekfunctie van de website. Met minder kliks komt de bezoeker waar hij/zij moet zijn. Door het gebruik van cookies en keywords is de zoekfunctie sterk verbeterd en vind je sneller wat je wilt weten. Dat is ook wat wij horen uit de positieve reacties van de klanten. Mensen die moeite hebben met lezen, kunnen gebruikmaken van de voorleesfunctie.

 

Woonbedrijf wil met de nieuwe website niet alleen maar zenden, maar ook de dialoog met klanten aangaan. Bijvoorbeeld door middel van de module Disqus die reacties en discussies van  bezoekers gemakkelijk en overzichtelijk maakt. De nieuwe website is ook meteen geschikt gemaakt om via tablet of smartphone te benaderen.

 

Mijn Woonbedrijf

Klanten (huurders en woningzoekenden) kunnen voortaan gebruikmaken van hun eigen, persoonlijke omgeving. Eerder konden bewoners al via de website hun reparatieverzoeken melden. Nu is er ook de mogelijkheid om meteen een afspraak in te plannen om de reparatie uit te laten voeren als het voor de klant het beste uitkomt. Een bewoner kan dit nu dus voortaan op elk moment van de dag zelf regelen. Een website is altijd in beweging, zo ook woonbedrijf.com. In de toekomst wil Woonbedrijf de mogelijkheden voor de huurders nog verder uitbreiden, bijvoorbeeld door inzicht te geven in de betalingen.

 

Om in te loggen, maken gebruikers zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord aan. Ingeschrevenen die een woning zoeken, kunnen dan direct verder. Huurders van Woonbedrijf ontvangen daarnaast nog een verificatiecode om Mijn Woonbedrijf te activeren. Via de website kunnen zij de verificatiecode aanvragen. Die code wordt, net als bijvoorbeeld DigiD, per post naar de klant gestuurd.

 

 

 

Buurtinformatie

Een veelgehoorde wens van bewoners is om meer te weten te komen wat er leeft in hun buurt. Door alle informatie en nieuwsberichten te bundelen, zien buurtbewoners meteen wat er allemaal in hun buurt speelt. De huurder geeft aan waar hij/zij woont en alle berichten en informatie over onderhoud en renovatie in de buurt verschijnen op het scherm. Als woningzoekenden willen weten welke voorzieningen er zijn in de wijk van hun keuze, vinden ze daarover ook informatie op woonbedrijf.com.

 

Over Woonbedrijf

Woningcorporatie Woonbedrijf, werkt aan wonen in Eindhoven en regio, het wonen van onze klant. De wensen van onze klanten zijn sturend voor ons werk. Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen (ca. 31.000). Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit, in een leefbare buurt. En dat daarbij niemand mag worden uitgesloten.

comments powered by Disqus