Uw mening is erg belangrijk voor ons. Wij doen ons werk tenslotte voor u. Op verschillende manieren vragen we om uw mening. Bijvoorbeeld via het klantenpanel en vragenlijsten per e-mail. Maar ook telefonisch. Misschien vraagt u zich wel eens af hoe u weet dat u echt ons aan de telefoon heeft. Dat leggen we u graag uit.

 

Telefonisch onderzoek door Woonbedrijf herkennen

We doen er alles aan om onze telefonische interviews zo vertrouwd mogelijk in te richten. Ook als een onderzoeksbureau het onderzoek voor ons uitvoert.

 

  • We gebruiken nooit een anoniem nummer. U ziet dus altijd een telefoonnummer als wij bellen voor een onderzoek;
  • We bellen altijd vóór 21.00 uur 's avonds;
  • We leggen duidelijk uit waarvoor we bellen.

 

Op dit moment zijn we met drie telefonische onderzoeken bezig. Hieronder leest u hoe u deze onderzoeken herkent.

 

Actueel onderzoek: Buurten! lezersonderzoek

Vier keer per jaar sturen we u het magazine Buurten!. Dit magazine is speciaal voor onze huurders. Daarom horen we graag wat u van het blad vindt, waar u tevreden over bent en wat we kunnen verbeteren. Onderzoeksbureau Markteffect kan u in de maand juli bellen om u hier vragen over te stellen.

 

We bellen met een 040-nummer en nooit na 21.00 uur in de avond. Telefoontje gemist? Dan bellen we u later terug.

 

Actueel onderzoek: service calls door KCM

Op dit moment voert de Klant Contact Monitor (KCM) een telefonisch onderzoek uit onder onze huurders. Het gaat hier om de ‘service calls’ rondom renovaties. KCM stelt u een aantal vragen over de renovatiewerkzaamheden aan uw woning.

 

Deze service calls herkent u aan deze kenmerken:

 

  • KCM belt op werkdagen tot uiterlijk 20.00 uur en nooit in het weekend;
  • KCM stuurt vooraf een SMS of e-mail om het telefoontje aan te kondigen;
  • Als KCM belt, verschijnt er een 040-nummer in uw scherm;
  • Alleen onze huurders in Tivoli, de Aireywijk, d'Ekker en Philipsdorp krijgen op dit moment service calls.

 

 

Actueel onderzoek: klanttevredenheid

We doen telefonisch onderzoek naar klanttevredenheid. Dit onderzoek voeren wij zelf uit. U ziet dus ons telefoonnummer (040-243 43 43) in beeld. We bellen alleen overdag en niet in het weekend.

 

Wat te doen als er iets niet klopt?

Er zijn wel eens nep-interviewers actief geweest. Die bellers deden zich voor als onderzoeksbureaus die in opdracht van Woonbedrijf bellen.

 

Als u denkt dat u een nep-interviewer aan de telefoon heeft, kunt u gewoon de verbinding verbreken. U hoeft verder niets te doen. Er zijn bij ons geen gevolgen bekend bij klanten die de telefoon hebben aangenomen.

 

Twijfelt u of een telefoontje betrouwbaar is of niet? Of heeft u vragen? Dan kunt u ons een e-mail sturen via klantonderzoek@woonbedrijf.com of bel: 040-243 43 43.

 


 

comments powered by Disqus