Vanaf 2016 werken vanuit één kantoor in Eindhovense binnenstad

Woningcorporatie Woonbedrijf heeft al lange tijd de wens om vanuit één locatie te gaan werken. Daarom is gezocht naar een nieuwe kantoorpand en zijn veel mogelijkheden bekeken. De locatie waar we naar gaan verhuizen is de Wal 2 in de Eindhovense binnenstad, waar voorheen het Eindhovens Dagblad gevestigd was. Het pand dat er nu staat wordt gesloopt en er wordt een nieuw kantoorpand gebouwd. Woonbedrijf hoopt daar begin 2016 de deuren te kunnen openen. Woonbedrijf gaat het pand huren. We verwachten dat onze klanten zich hier welkom voelen. En dat alle medewerkers hier prettig kunnen werken en het optimale resultaat kunnen behalen voor de klant.

 

Inmiddels zijn wij verhuisd! U bent van harte welkom in ons nieuwe kantoor aan Wal 2 in Eindhoven.

 

Van 4 naar 1 locatie
Op dit moment werkt Woonbedrijf vanuit vier verschillende locaties; Willemstraat, Europalaan, Raedeckerstraat (allen eigendom van Woonbedrijf) en de Dr. Berlagelaan (wordt door Woonbedrijf gehuurd). Doordat we nu werken vanuit vier locaties is het voor de medewerkers niet altijd gemakkelijk om met elkaar in verbinding te blijven. Het heen en weer reizen tussen de diverse locaties kost nu nog veel tijd.

 

 Wat er gaat gebeuren met de locaties die Woonbedrijf in eigendom heeft, is nog niet bekend. We stellen alles in het werk om leegstand te voorkomen. Per pand onderzoeken we wat een passende bestemming is. Alle opties zijn wat ons betreft nog mogelijk. Het pand aan de Dr. Berlagelaan huurt Woonbedrijf, dus daarvan wordt de huur opgezegd.

comments powered by Disqus

Foto's en beelden

Bekijk in onze beeldenbank de artist impressions van onze nieuwe locatie.

Bekijk beelden