“Hoe kunnen we gezamenlijk de markt uitdagen bij circulair
inkopen en aanbesteden?”

 

Heeft u een goed idee, wilt u meedenken en met anderen aan de slag gaan? Meld u aan voor de Challenge!

 

In een team werkt u gedurende 3 maanden uw idee uit tot een realiseerbaar plan, prototype of strategie. Dit doet u tijdens meerdere werksessies. Het winnende team krijgt middelen en ondersteuning om hun idee uit te voeren.

 

 

 

Start

Op maandag 18 maart 2019 is de aftrap van de Challenge. Het programma bestaat uit een inspiratiepitch, een presentatie van de belangrijkste opgaven rond circulair inkopen en aanbesteden, gevolgd door ideeën uit de groep. Daarna worden teams gevormd.

 

Locatie: Woonbedrijf, Wal 2 Eindhoven
Tijd: 13.00 – 17.00 uur

 

Werksessies en winnende team

De werksessies vinden plaats op 2 en 16 april, 7 en 28 mei en 11 juni in de middag. Het winnende team wordt op 20 juni bekend gemaakt tijdens de werkconferentie van het Duurzaamheidspact Eindhoven.

 

Meld u aan

Interesse? Meld u aan voor de start op 18 maart door een e-mail te sturen naar baan@reospartners.com t.a.v. Christopher Baan. Geef in de aanmelding uw idee aan dat u uit wilt werken in de Challenge. Deelnemen kan als team, maar ook individueel waarna u later in het proces een team gaat vormen.

 

Duurzaamheidspact

Eindhoven wil woningen en gebouwen versneld verduurzamen. Daarvoor hebben gemeente en vier woningcorporaties (Woonbedrijf, ‘thuis, Wooninc., Sint Trudo) in 2018 het Duurzaamheidspact gesloten. Vanuit het pact werken partijen samen aan versnelling en duurzame proefprojecten in Eindhoven op onderwerpen als CO2-neutrale woningen, duurzamer onderhoud, collectieve energieoplossingen en nu dus ook met circulaire economie.

 

Het Duurzaamheidspact Eindhoven is een initiatief van Gemeente Eindhoven, Sint-Trudo, Wooninc., Woonstichting ’thuis, Woonbedrijf en Platform Eindhovense Klantenraden