Medewerkers van Woonbedrijf kregen hun kerstpakket op een bijzondere manier: tijdens een kerstmarkt mochten zij zelf hun kerstpakket samenstellen. Ook konden zij (een deel van) het kerstgeschenk doneren aan de Voedselbank Eindhoven. Dat bleek een succes. Met de bijdrage van de medewerkers konden we 430 voedselpakketten aanvullen!

 

Samen met PLUS de Toeloop

Voor het samenstellen van de voedselpakketten zochten wij contact met supermarkt PLUS de Toeloop in de wijk Doornakkers. Met de bijdrage van de medewerkers van Woonbedrijf stelde PLUS de Toeloop pakketten samen met smeerboter, bakboter, leverpastei en smeerkaas. Volgens de Voedselbank is er veel vraag naar deze producten.

 

Op 22 december 2015 zijn er in totaal voor 430 gezinnen voedselpakketten bij de Voedselbank afgeleverd.

 

Voedselbank Eindhoven

De Stichting Voedselbank Eindhoven zet zich in voor huishoudens in Eindhoven en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen. De Voedselbank functioneert als een schakel tussen overschot en verborgen gebrek in onze maatschappij.

 

Woonbedrijf heeft als Eindhovense woningcorporatie gekozen voor de Voedselbank vanwege het goede werk dat zij verricht in Eindhoven. Wekelijks maken veel huishoudens, waaronder huurders van Woonbedrijf, gebruik van de Voedselbank. Bovendien zit Ingrid de Boer, algemeen directeur van Woonbedrijf, in het comité van aanbeveling van de Voedselbank.

comments powered by Disqus