​Vertel ons wat u belangrijk vindt bij de uitwerking van Stationsplein Zuid

Het Stationsplein van Eindhoven verandert de komende jaren in een spectaculair gebied voor wonen, werken, uitgaan en recreëren. Op 11 januari 2018 organiseert Amvest een informatiemarkt voor iedereen die interesse heeft in deze ontwikkeling en erover mee wil praten. U bent van harte welkom.

 

Plannen voor District E

Er komen drie markante torens met allerlei functies op het Stationsplein. Er komen woningen in en plekken voor werken en vrije tijd. Woonbedrijf realiseert ongeveer 120 betaalbare huurappartementen in de torens, in samenwerking met Amvest. Deze appartementen zijn voor huishoudens van 1 of 2 personen die stedelijk willen wonen in het dynamische centrum van Eindhoven.

 

 

Praat mee over de uitwerking van de plannen

De komende maanden wordt de visie voor dit gebied verder uitgewerkt. Amvest gaat verder met het ontwerp van de gebouwen en de gemeente Eindhoven maakt een passend ontwerp voor de openbare ruimte. Op donderdag 11 januari 2018 organiseert Amvest een informatiemarkt met gesprekken presentaties, om de plannen met u te delen en te horen wat u belangrijk vindt in de uitwerking.

 

Een aantal zaken staat al vast, zoals het volume, de ligging en de omvang van het programma. Maar u kunt helpen om de plannen nóg beter te maken. Op de informatiemarkt kunt u praten met mensen van Amvest en de gemeente en hun ontwerpers en adviseurs. Ook Woonbedrijf is aanwezig om uw vragen te beantwoorden en naar uw ideeën en woonwensen te luisteren.

 

Presentaties door Amvest

Amvest geeft ook drie presentaties, samen met architecten en landschapsontwerpers. Reserveer op tijd een plek voor één van deze presentaties, want vol = vol.

 

Meld u hier aan voor één van de presentaties.

 

Waar en wanneer?

Locatie: Effenaar, Dommelstraat 2
Datum: donderdag 11 januari 2018

Tijd informatiemarkt: van 19.30 tot 22.00 uur
Tijden presentaties: om 19.45, om 20.30 en om 21.15 uur

 

Verhinderd, maar wel geïnteresseerd? Meld u hier aan voor meer informatie.

  

comments powered by Disqus