​Huurders waarderen de dienstverlening van Woonbedrijf in 2017 hoger dan in 2016. Dit blijkt uit benchmark 2017 die door Aedes, vereniging van woningcorporaties, bekend is gemaakt.

 

Uit de benchmark blijkt dat de klantwaardering van Woonbedrijf is gestegen en de bedrijfslasten per woning zijn gedaald. Dit bevestigt dat de inspanningen voor de huurders én voor een efficiënte bedrijfsvoering, hun vruchten afwerpen. Dankzij de inzet van iedereen binnen Woonbedrijf hebben we veel verbeteringen gerealiseerd, maar onze ambities zijn onverminderd hoog. Op het gebied van klantwaardering en duurzaamheid willen we in de komende jaren verder verbeteren.

 

Het is goed om te zien dat we in vergelijking met andere corporaties veel investeren in renovatie (neem bijvoorbeeld Philipsdorp) en dat de kwaliteit van onze woningen hoog is. En het zal geen verrassing zijn dat we op het gebied van betaalbaarheid en beschikbaarheid tot de koplopers in de sector behoren. Een mooie constatering!

 

De cijfers van de Aedes-benchmark laten zien dat er weer een stijgende lijn is. Daar zijn we blij mee en we willen deze trend voortzetten met als belangrijkste doel: tevreden klanten.

  

comments powered by Disqus