Woonbedrijf organiseert tijdens de DDW (18 t/m 26 oktober) het festival OPEN UP op het bouwterrein van SPACE-S (tussen NatLab en Beukenlaan). Het festival staat helemaal in het teken van klantgestuurd werken en duurzaamheid en er is vanalles te beleven in de bijzondere paviljoens van hergebruikte kozijnen.

Programma OPEN UP

Kom langs en laat je inspireren! Een greep uit het programma:

 

  • Expositie van bewoners SPACE-S en een expositie over het bijzondere ontstaan van de wijk SPACE-S.
  • Expositie van ontwerpen van derdejaarstudenten Design Academy Eindhoven over de Woonbedrijf-manier-van-werken.
  • Expositie, lezingen en workshops van Dynamic Food.
  • Pop-up store Social label.
  • Pop-up store Uitgeverij Snor.
  • In de grote kas kun je even pauze nemen en genieten van een hapje of drankje van Dynamic Food.
  • Social Design Spots: OPEN UP is maar één van de spots van Woonbedrijf die je kunt bezoeken. Ontdek alle bijzondere social design spots!

 

Paviljoens van hergebruikte kozijnen 

Toekomstige bewoners van SPACE-S bouwen twee paviljoens die - na de bouw van de wijk - dienst zullen doen als functionele ruimte bij de moestuinen op het dak. Bewoners van Geestenberg ontwerpen en bouwen ook een paviljoen, dat later in de wijk Geestenberg gebruikt wordt als ontmoetingsplek.

 

Verder zijn er paviljoens ontworpen door Dynamic Food en andere ontwerpers. In de paviljoens zijn diverse exposities te bekijken: over SPACE-S en klantgestuurd ontwikkelen, Social label, Uitgeverij Snor en een expositie van derdejaars studenten van de Design Academy Eindhoven over de Woonbedrijf-manier-van-werken.

 


 

comments powered by Disqus

Openingstijden

OPEN UP is tijdens de DDW 2014 (18 t/m/ 26 oktober) dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Daarna niet vrij toegankelijk.