14 december 2015

Vanaf 4 januari werkt Woonbedrijf vanuit één locatie

Verhuizen. Gemiddeld doen we het in Nederland elke zeven jaar. Bij Woonbedrijf hebben we dagelijks te maken met verhuizingen, want we verhuren elk jaar zo’n 3.000 woningen aan nieuwe bewoners. Binnenkort zijn we zelf aan de beurt: vanaf 4 januari werken we op de Wal 2 in het centrum van Eindhoven.

 

Welkom in onze nieuwe Woonwinkel

Vanaf 4 januari bent u welkom in onze nieuwe Woonwinkel op de Wal 2. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. De nieuwe Woonwinkel is zowel voor klanten van Woonbedrijf als voor klanten van Vestide.

 

Van 4 locaties naar 1

Woonbedrijf werkt al enkele jaren vanuit vier verschillende locaties in Eindhoven: Willemstraat, Europalaan, Raedeckerstraat en Dr. Berlagelaan. Dit maakt het voor onze medewerkers niet altijd gemakkelijk om met elkaar in verbinding te blijven. Ook het heen en weer reizen tussen de diverse locaties kost nu nog veel tijd.

 

De lijnen worden na de verhuizing dus korter. En we verwachten dat dit een positief effect heeft op onze dienstverlening aan u.

 

Van Woonwinkel naar woning

De kantoorpanden die we verlaten op de Europalaan en de Willemstraat geven we terug aan de stad. We willen geen leegstaande kantoorruimte achterlaten. Daarom verbouwen we deze panden tot woonruimte:

Woonwinkel Woonbedrijf

De Woonwinkel van Woonbedrijf aan de Europalaan 7 bouwen we om tot 39 studio's en appartementen en 9 slitlevelwoningen. Al deze woningen zijn bedoeld voor jongeren tot 23 jaar.

Lees meer

Woonwinkel Vestide

In de oude Woonwinkel van Vestide komen 101 studio's voor jongeren tot 23 jaar. En dat in het centruk van Eindhoven! Het wordt een bijzondere verbouwing. We hergebruiken namelijk 79 Spaceboxen, die tot de zomer van 2016 als tijdelijke woningen op het terrein van de TU/e staan.

Lees meer

 

   

Woonbedrijf gaat huren!

We hebben gekozen voor een centrale plek in de stad. U kent de Wal 2 misschien als voormalige locatie van het Eindhovens Dagblad. Sinds het dagblad naar een ander adres vertrok, stond het oude pand er verlaten bij. Inmiddels staat er een nieuw kantoorgebouw met ruim voldoende flexibele werkplekken voor onze medewerkers.

 

Het pand is geen eigendom van Woonbedrijf. We gaan huren en dat past natuurlijk prima bij een woningcorporatie. Door te kiezen voor huren leggen we ons niet voor tientallen jaren vast en kunnen we ons vermogen blijven gebruiken voor het bouwen, onderhouden en beheren van betaalbare huurwoningen.

 

Duurzaam doen

Woonbedrijf vindt duurzaamheid van groot belang. Daar werken we aan in onze buurten. Maar we verlangen ‘duurzaam doen’ ook van onszelf. We nemen daarom een groot deel van ons meubilair mee naar het nieuwe pand. Soms in een andere vorm; een groot aantal vergaderstoelen wordt opnieuw gestoffeerd en bureaubladen worden omgevormd tot krukken.

 

Goed bereikbaar

Onze nieuwe locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de bus stopt voor de deur. Vanaf het centraal station in Eindhoven vertrekken om de drie minuten bussen richting de Wal (o.a. lijn 7, 19, 149, 150, 174 en 407).  U stapt uit bij bushalte Keizersgracht.

 

Komt u met de auto? Dan kunt u (betaald) parkeren in de parkeergarage Stadhuisplein of Parking Hooghuis. Uw fiets parkeert u gratis in de Kerkstraat of voor het stadhuis.

 

Plan uw route

 

comments powered by Disqus