4 juli 2016

Op 1 juni heeft Woonbedrijf 493 huurwoningen overgenomen van woningcorporatie Mooiland. We hebben er dus veel nieuwe huurders bij! Voor hen verandert er niets. Zij houden dezelfde huurovereenkomst en huurprijs. Nog vóór de officiële overname maakten we alvast persoonlijk kennis met onze nieuwe huurders. Dat vonden zowel de huurders als wij erg prettig!

 

Hieronder vertellen onze nieuwe huurders over de kennismaking. Het gaat om de volgende buurten:

 

 


Fruinlaan, Woensel-Noord

Een reactie van de bewonersorganisatie: “Wij willen jullie bedanken voor de goed voorbereide kennismakingsbijeenkomst. Volgens ons is deze buitengewoon goed verlopen. Door jullie is duidelijk uiteengezet wat Woonbedrijf doet, met invulling van de poppetjes zodat onze bewoners weten waar ze aan toe zijn”.

   

 Kennismaking met bewoners van de Fruinlaan

 


Jerusalemlaan en Judealaan, Woensel-Noord

Een nieuwe huurder: "Wij wonen hier middenin een wijk met allemaal woningen van Woonbedrijf om ons heen. Bijna een jaar heb ik met jaloezie gekeken naar jullie inbreng en het onderhoud dat jullie aan die woningen deden. En nu zijn wij onderdeel van Woonbedrijf geworden. Ik vind dat erg prettig en aangenaam.”

 

En een tegeltjeswijsheid van een andere nieuwe huurder: “De koffie en taart waren heerlijk. En je weet wat zegen: is de koffie en zoetigheid lekker, dan deugt de gast.”

 

 

Kennismaking met bewoners van de Jerusalemlaan en Judealaan

 

 

Woningen Judealaan en Jerusalemlaan

 


Oude Stadsgracht, Stratum

Een nieuwe huurder: “Deze persoonlijke kennismaking is verrassend en leuk. Ik merk dat jullie meer betrokken zijn met jullie huurders dan ik gewend was”.

 

Kennismaking met bewoners van Oude Stadsgracht

 

Appartementen Oude Stadsgracht, in het centrum van Eindhoven

 


Meiveld, Veldhoven

Een nieuwe huurder: “Wij zijn blij met Woonbedrijf! Gaan jullie onze flat nu net zo mooi opknappen als de flats hier aan de overkant, die al van jullie zijn?!”

Kennismaking met bewoners van Meiveld

 

Appartementen in Meiveld in Veldhoven

 


Achterom en Boterhoek, Best

Een nieuwe huurder: “Leuk om op deze manier kennis te maken. En die paraplu komt goed van pas!”

 

Kennismaking met bewoners van Achterom en Boterhoek in Best

 

Appartementen Achterom en Boterhoek in Best

comments powered by Disqus