22 juni 2015

 

“Gemakkelijk, snel, duidelijk en meer van deze tijd.” Het zijn een paar van de reacties die we kregen op de verbeterde dienstverlening van de Bouwservice. “Fijn dat onze klanten blij zijn. Want daar doen we het uiteindelijk voor!” Patrick Spaninks is vakman bij Woonbedrijf. Hij vertelt vol enthousiasme over de digitale agenda die ze sinds kort gebruiken bij de Bouwservice van Woonbedrijf.

 

Digitale agenda

Dankzij de digitale agenda kunnen onze vakmannen van de Bouwservice zelf hun afspraken beheren. Een wens die al langer bestond bij klanten én Woonbedrijf. Tijdens de klus in de woning heeft u als klant al contact met onze vakman. Dan zou het ideaal zijn als u samen meteen een (vervolg)afspraak kan maken! Wij gingen actief aan de slag met deze vraag en vanaf april is de digitale agenda een feit.

 

Zelf het beste tijdstip kiezen

“We zijn flexibeler in het maken van afspraken en in het plannen van onze werkzaamheden,” zegt Patrick tevreden. “Ik vind het top dat we vervolgafspraken meteen samen met de klant kunnen inplannen. Dat scheelt tijd en moeite. Voorheen moesten mensen altijd naar kantoor bellen voor een nieuwe afspraak. Nu kan de klant samen met mij het beste tijdstip uitkiezen.”

Tip: online reparatie melden

Is er iets stuk? Meld online uw reparatie bij ons!

Reparatie melden

 

Nog meer voordelen

Het beheren van de eigen agenda heeft nog meer voordelen voor klanten. Het is mogelijk om een afspraak wat langer te maken als dat nodig is. Of om de klus in één keer te klaren als er genoeg ruimte is in de agenda. “Of om een keer een klein extra klusje op te pakken als je wat tijd over hebt,” vult Patrick aan en fluitend gaat hij weer aan het werk.

comments powered by Disqus